De beste Xperia Z3 aanbiedingen

De Sony Xperia Z3 Compact is ten opzichte van de zijn voorganger aanzienlijk verandert. Het toestel heeft een scherm gekregen dat met 4,6 inch groter is dan bij de Xperia Z1 Compact. Het is enigszins verwarrend maar Sony heeft geen Xperia Z2 Compact op de markt gebracht, hierdoor is de Xperia Z3 Compact de opvolger van de Xperia Z1 Compact.

Wat opvalt bij de Xperia Z3 Compact is dat het toestel niet veel groter is dan zijn voorganger en dat ondanks de toename in beeldscherm formaat. Sony heeft dit kunnen bewerkstelligen door de randen rondom het scherm minder breed te maken. Hierdoor is het formaat van de Xperia Z3 Compact niet veel groter geworden.

De Xperia Z3 is de grote broer van de Compact maar het enige verschil tussen beide is de schermresolutie. De Xperia Z3 Compact heeft een schermresolutie van 1280 bij 720 pixels en dat is stukken lager dan bij de zijn grote broer. Al is dit niet 1,2,3 op te merken.

Het toestel is voornamelijk bedoelt voor iedereen die niet mee wil gaan in de hype rond grotere beeldschermen. Wie nu een comfortabel en handelbaar toestel wil kopen kiest vandaag de dag voor een compacte versie, die doorgaans afgeleid zijn van het vlaggenschip van het bedrijf. Sony heeft nu met de Xperia Z3 Compact een geweldig toestel in handen waarmee je nog jaren vooruit kunt.

Natuurlijk wil je de beste deal voor het toestel. De Xperia Z3 Compact is verkrijgbaar met een mobiel telefoonabonnement vanaf gratis. Verschillende providers en retailers in Nederland bieden de Xperia Z3 Compact aan met een mobiel telefoon abonnement. Dit is gunstig voor jou want nu kun je de verschillende providers en retailers met elkander vergelijken om de goedkoopste aanbieding in de wacht te slepen. Vergelijk alle providers en vindt de beste aanbieding!