Sony Xperia Z3 Compact Abonnement

Krachtige prestaties in een compact formaat, dat is de Sony Xperia Z3 Compact. De Compacte versie van de Xperia Z3 heeft een 4,6 inch display met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 3 gigabyte werkgeheugen en een Snapdragon 801-processor met een kloksnelheid van 2GHz. Daarnaast kun je de Xperia Z3 Compact op elk gewenst moment van de dag gebruiken want het toestel is water- en stofdicht.

Compromissen maken bij de Xperia Z3 Compact

Het toestel is ideaal voor iedereen die geen koelkast formaat smartphone wil hebben. Door het formaat van de Sony Xperia Z3 Compact ligt het toestel comfortabel in de hand en is het met gemak met één hand te bedienen. De steeds groter wordende smartphones zijn nauwelijks met één hand te bedienen en hierdoor grijpen consumenten massaal naar compacte versies van vlaggenschepen. Heb je ook liever een compacte smartphone? Je zult dan enige compromissen moeten sluiten want de specificaties komen niet volledig overeen met het vlaggenschip.

Bij de Sony Xperia Z3 Compact moet je inleveren op kracht, snelheid en op de resolutie van het beeldscherm. Wil je deze compromissen sluiten dan is een Sony Xperia Z3 Compact met abonnement de juiste keuze voor jou!

Ga voor een mobiel abonnement inclusief Xperia Z3 Compact

Ondanks dat het een compacte smartphone is en het toestel goedkoper is in aanschaf dan zijn groter broer, kun je het toestel het beste aanschaffen met een mobiel telefoon abonnement. Koop je het toestel namelijk los dan is het verkrijgbaar voor 499 euro en dat is nog steeds een aanzienlijk hoog bedrag. Sluit je echter een mobiel telefoon abonnement af bij de aanschaf van de Sony Xperia Z3 Compact, dan is het toestel al verkrijgbaar vanaf 0 euro.

Voordat je een mobiel abonnement gaat afsluiten bij de Sony Xperia Z3 Compact moet je eerst inzichtelijk hebben welk mobiel abonnement het beste bij je persoonlijk past. Dit om te voorkomen dat je maandelijks vastzit aan een duur abonnement. Vergelijk ten alle tijden de verschillende Sony Xperia Z3 abonnementen om het goedkoopste abonnement af te sluiten!