Begin september heeft Sony de Xperia Z3 en de Xperia Z3 Compact gepresenteerd. De nieuwe toestellen zullen zeer binnenkort in Nederland verkrijgbaar zijn. De twee nieuwe toestellen zijn al langere tijd middels een pre-order te bestellen bij verschillende telecom webshops, maar nu zal Sony binnenkort daadwerkelijk beginnen met de uitlevering van de nieuwe toestellen.

De Xperia Z3 Compact is namelijk al te bestellen via het officiële kanaal van Sony en dat betekend doorgaans dat providers en telecom webshops binnenkort ook de eerste lading toestellen zullen ontvangen. Er is geen exacte tijdlijn van de uitlevering maar wij verwachten de Sony Xperia Z3 Compact in de maand oktober.

De Xperia Z3 Compact heeft high-end specificaties en doet eigenlijk niets onder ten opzichte van zijn grote broer. Het toestel komt in vier kleuren op de markt en heeft ongeveer een zelfde grotte qua afmetingen als zijn voorganger. Het schermdiagonaal is wel toegenomen van 4,3 inch naar 4,6 inch.

Pre-order nu je Sony Xperia Z3 Compact bij Belsimpel en ontvang nu tijdelijk gratis een Wireless Headset van Sony. Je kunt het toestel simlockvrij kopen of in combinatie met een abonnement. Als je goedkoop de Xperia Z3 Compact wilt aanschaffen doe je dit natuurlijk met een abonnement.