Sony Xperia Z3 Compact Kopen

Een geweldig nieuwe compacte smartphone kopen? Koop de Sony Xperia Z3 Compact. Het toestel zal aan al je verwachtingen voldoen want de smartphone is namelijk voor jou als eindgebruiker gemaakt. Alles aan het toestel is verbeterd en dit allemaal om je leven te verbeteren. De vernieuwingen bij de Sony Xperia Z3 Compact zijn niet aan de buitenkant waar te nemen, de vernieuwingen zijn allemaal intern.

Stofbestendig en waterdicht

De Sony Xperia Z3 Compact is ontworpen dat je het toestel over kunt gebruiken en daarom heeft Sony het toestel voorzien van een IP65 en IP68 certificering waardoor de smartphone stofbestendig en waterdicht is. Je kunt nu gewoon in de regen bellen of foto’s maken in het zwembad want de Sony Xperia Z3 Compact kan voor 30 minuten tot 1,5 meter onderwater gebruikt worden, mits alle poorten goed zijn afgesloten.

De ultieme camera voor de mooiste foto’s

Sony zorgt er altijd voor dat de smartphones die ze ontwerpen en produceren voorzien zijn van de beste sensor voor de camera. Het bedrijf heeft namelijk al jaren ervaring in het ontwerpen van de beste cameralenzen. De Sony Xperia Z3 Compact is voorzien van een 20,7 megapixel sensor en je kunt nu met deze smartphone elk moment dag of nacht vastleggen. Ben je een fervent gebruiker van de camera op je smartphone? Koop dan de Sony Xperia Z3 Compact en ervaar een totaal nieuwe manier om de perfecte foto te maken.

Koop nú de Sony Xperia Z3 Compact

De Sony Xperia Z3 is extreem compact en hierdoor is het toestel goed met één hand vast te houden en te bedienen. De smartphone heeft een 4,5 inch beeldscherm met een hoge resolutie van 1280 bij 720 pixels. Koop je vandaag de Sony Xperia Z3 Compact dan ontvang je nu tijdelijk van Sony een gratis Wireless Headset, zolang de voorraad strekt.