Prijs van de Sony Xperia Z3 Compact

Al het goede zit verpakt in een compacte smartphone. De Sony Xperia Z3 Compact mag dan wel een kleine smartphone zijn, het is met de onbeperkte prestaties een geweldige smartphone. Sony heeft de Xperia Z3 Compact ontworpen voor het terrein waar de mobiele telefoon het meest gebruikt wordt en dat is buitenshuis. De Xperia Z3 Compact is een waterdichte smartphone gemaakt van hoogwaardige materialen gecombineerd met de beste technologieën. Hierdoor heb je een nog betere smartphone en het mooiste is dat je er meer mee kunt doen dan ooit te voren.

Nooit meer een lege batterij

Maak de hele dag door prachtige foto’s met de 20,7 megapixel camera en speel games in de hoogste kwaliteit en alsnog heeft de batterij van de Xperia Z3 compact een levensduur van 2 dagen. De Xperia Z3 Compact is er speciaal voor diegene die nooit meer willen leven met maar 10% batterij!

Tegenwoordig draait alles om het ontwerp van de smartphone. De Sony Xperia Z3 Compact is een compacte smartphone met een geweldige vormgeving maar het heeft ongeëvenaarde prestaties. Het toestel weegt slechts 129 gram en is maar 8,6 mm dik. In zo’n compact toestel heeft het superieure vakmanschap van Sony het weten te presteren om een geweldig toestel op de planken te brengen.

Xperia Z3 Compact verkrijgbaar in zwart, groen, oranje en wit

Sony heeft de Xperia Z3 Compact in vier geweldige kleuren op de markt gebracht. Je hebt de keuze uit een zwart, groen, oranje en wit toestel. De smartphone wordt geleverd met 16 gigabyte aan intern geheugen en het heeft zoals we gewent zijn een microSD-kaart ingang waarmee het interne geheugen uitgebreid kan worden. Voor dit geweldige compacte maar krachtige toestel betaal je slechts 499 euro. Dit is voor de Sony Xperia Z3 Compact een betaalbare prijs.

Sluit een mobiel telefoon abonnement af en krijg korting tot 100 procent

In de huidige omstandigheden waarin bijna alle consumenten moeten besparen is 499 euro enorm veel geld! Het is ook mogelijk om de Xperia Z3 Compact goedkoper aan te schaffen, dit kan je doen door een mobiel telefoon abonnement af te sluiten bij één van een provider of een telecom webshop. Wanneer je een mobiel telefoon abonnement afsluit voor je Xperia Z3 Compact zal de aankoopprijs extreem dalen. Bij de Sony Xperia Z3 Compact kun je in combinatie met een mobiel telefoon abonnement tot 100 procent korting krijgen op de verkoopadviesprijs.