De beste Android-smartphone van Sony is nu nog veel beter geworden. Het nieuwe toestel is gestroomlijnder, krachtiger, sneller en is zo licht als een veertje. Nog nooit heb je een smartphone van Sony in je handen gehad die zo ongelooflijk dun is. De Sony Xperia™ Z3+ is nu overal te koop.

Indrukwekkend design

Sony heeft een ge-wel-dig-e smartphone ontwikkeld. Het nieuwe toestel heeft werkelijk een schitterend design waar menig smartphonefabrikant jaloers op zou zijn. De smartphone is verbazingwekkend licht. Met de nieuwe Sony Xperia Z3+ heb je een ongelooflijk slank toestel in je handen, qua dikte meet de smartphone slechts 6,9 millimeter en het totale gewicht van de Z3+ is 144 gram. Met zo’n gewicht zou je haast vergeten dat je een smartphone in je handen hebt, maar door het prachtige design zal je dat niet vergeten. Sony heeft de mobiele telefoon uitgebracht in vier prachtige kleuren. De meest opvallende en wellicht de mooiste kleur is de Sony Xperia Z3+ koper. De andere drie kleuren waarin het toestel verkrijgbaar is zijn wit, blauw en zwart.

Verbeterde Camera’s

Veel smartphonefabrikanten stellen teleur met betrekking tot de camera prestaties, maar Sony absoluut niet. De Xperia Z3+ blinkt juist uit in dit segment. De beste camera technologieën heeft de Japanse conglomeraat in de nieuwe smartphone geïmplementeerd. Het maakt vanaf nu af aan niet meer uit wanneer je een foto wilt maken, de 20,7-megapixelsensor van de Xperia Z3+ legt elk moment subliem vast. Niet alleen de hoofdcamera is subliem, ook de front-facing camera is voorzien van de innovatiefste camera technologieën. Met de nieuwe Sony Xperia Z3 Plus kun je haarscherpe selfies maken van jezelf of met een hele groep vrienden.

Mooi van de buitenkant, krachtig aan de binnenkant

Achter het kraakheldere 5,2-inch Full-HD-scherm zit de krachtige Qualcomm® Snapdragon™ 810-processor verscholen met geïntegreerde LTE en de 64-bits Octa-core-CPU zorgt er in alle omstandigheden voor dat de Android-smartphone altijd super snel functioneert. De accu van de Xperia Z3+ is een 2.930mAh Li-Ion en is niet verwijder baar. Met de speciale STAMINA-modus is het mogelijk dat de accu tot twee dagen meegaat. Het is nu dus geen ramp meer als je de oplader van de smartphone vergeet als je een weekend weg gaat. Hier kom je meer te weten over de baanbrekende accu van de Sony™Z3+, die tot wel twee dagen mee kan gaan!

Weer of geen weer de Xperia Z3+ kun je altijd gebruiken

Het is niet baanbrekend maar wel nog een van de weinige nieuwe smartphones die nog voorzien is van de IP65/IP68 certificering. De Sony Xperia Z3+ is waterdicht en stofdicht door de certificering. Vorig jaar was het een trend bij smartphones, maar dit jaar zien we steeds minder vaak de certificering bij smartphones. De nieuwe telg van Sony kun je onderdompelen tot een diepte van 1,5 meter gedurende 30 minuten. Het toestel zal dan nog steeds naar behoren werken. Je kunt de Xperia Z3+ in weer en wind gebruiken, zonder dat het toestel kuren krijgt vanwege de vocht of het spetterende water.